Over ons

Hypnosepraktijk A2 is opgericht door Betty Alink.
In 1962 heeft zij het (lamp-)licht gezien in Eindhoven. Op haar 6e verhuisde het gezin naar Baarn omdat haar vader werd overgeplaatst. In haar volwassen leeftijd is ze ruim 10 keer verhuisd om uiteindelijk in Maarssen, grenzend aan de snelweg A2, terecht te komen. Betty woont hier met plezier samen met haar echtgenoot, 2 katten en sinds augustus 2018 met haar moeder die richting de 90 gaat.

Betty heeft in het beroepsleven altijd de handen uit de mouwen gestoken en zij schrikt niet terug voor onconventionele zaken. Denk hierbij aan o.a. directiesecretaresse, lay-out maker, bedrijfswagenverkoper, schoolfotograaf, gespecialiseerd mortuarium medewerker en internationaal vrachtwagenchauffeur.

In haar vrije tijd houdt Betty zich graag bezig met o.a. muziek luisteren, het maken van realistische schilderijen, koken en het leren spelen op een accordeon.

Betty heeft een no-nonsense insteek, staat stevig met de voeten op de grond en bezit een bijzonder gevoel voor humor. De waarde en waardigheid van de cliƫnt staat boven alles en zij zal zich de volle 100% inzetten om samen met jou de hypnotische reis te maken om tot een positieve verandering te komen voor jou. Een verandering die jij helemaal zelf doet en die door haar enkel begeleid wordt.

Doordat Betty flink overgewicht had, is zij in aanraking gekomen met hypnotherapie. Na het plaatsen van een virtuele maagband is zij in ruim een half jaar 30 kilo afgevallen. De interesse in de kracht van hypnose was gewekt en kreeg een vervolg in een gedegen opleiding aan Het Hypnose Instituut Nederland te Wormerveer.