NOOIT MEER DIEET

“Je bent nooit te zwaar om Verlicht te worden” -Betty Alink

Het programma om succesvol en blijvend af te vallen.

Geen dieet, dus geen punten tellen, poeders en pillen slikken, geen shakes bereiden, bakken sla wegwerken, niets meer ‘mogen’ hebben, calorieën opzoeken, etc.
Geen operatie, dus geen risico op complicaties.
Niet urenlang zweten in de sportschool waar je niet zeker bent van jezelf.
Geen jojo effect waardoor je meer ‘terugkrijgt’ dan je afgevallen bent.
Kortom: geen negativiteit meer!

Wat dan wel?
Je zult merken dat je fitter en energieker wordt.
Je gezondheid gaat vooruit en je beweegt je makkelijker.
Straks kun je dat leuke jurkje of slank gesneden kostuum aan.
Je krijgt meer uithoudingsvermogen.
Je voelt je prettiger en je eigenwaarde en zelfvertrouwen stijgen.
In het vervolg vind je het prima om vooraan te staan op groepsfoto’s.
Is dat niet fantastisch?

Zo gaan we dit allemaal doen:

Eerst stuur je een mail om aan te geven dat je meer wilt weten en bel ik je op de tijd dat het jou het beste uitkomt. De beslissing om dit levensveranderende programma te gaan doen, ligt helemaal bij jou en dat hoeft echt niet in hetzelfde gesprek. Denk er over na, bespreek het eventueel met iemand en neem de beslissing als je van mening bent dat dit het voor je is. Heb je eerst nog meer vragen? Stuur dan gewoon een mailtje.

In de 1e sessie ga ik uitvoerig in op de oorzaken en gevolgen van overgewicht. Ik leg uit hoe de hypnotische maagverkleining/maagband werkt en welke veranderingen er voor jou kunnen komen. We nemen de 4 simpele basisregels door die je gedurende dit programma blijft volgen. Dan is het grote moment gekomen en plaats ik de hypnotische maagverkleining. Hier begint het afvallen.

De 2e sessie volgt binnen 10 tot 14 dagen, houd daar rekening mee in je agenda. We bekijken welke veranderingen je opgemerkt hebt en controleren de werking van de maagband. Tijdens de hypnosesessie gaan we je doel helder stellen en benadrukken.

De 3e sessie volgt dan weer na een maand. Hierin bewerkstelligen we dat je kiest voor een ander gedrag ten opzichte van voedsel en dat je negatieve gevoelens en emoties kunt loslaten.

In de 4e sessie breng ik je naar je eigen controlekamer. Dit is na een week of 5/6. Gedurende de hypnosesessie begeleid ik je naar de controlemeters waarbij je er een paar zelf kunt instellen. Hiermee neem je jouw toekomst in eigen hand en heb je verantwoordelijkheid voor jezelf en dat voelt goed.

De 5e sessie is een soort APK. Dit kan plaatsvinden na een half jaar of op een ander tijdstip. We gaan dan kijken hoe de veranderingen voor jou zijn en of je nog wat wilt bijschaven.

Dit klinkt eenvoudig. Klopt, dit is heel gemakkelijk voor jou.